Новини

06 Жовтня, 2021 р., 13:41
Підвіз бажаючих на  святкуванням Дня села Хмелище о  буде здійснюваись о 13.30 год.  із села Никонівка  від будинку культури через с. Журбинці та с. Скаківка до села Хмелище. Виїзд із села Хмелище о 20.00 год.
06 Жовтня, 2021 р., 13:39
Для забезпечення подальшого соціально-економічного розвитку та підвищення рівня життя мешканців територіальних громад у Житомирській області тривають активні роботи з будівництва та ремонту доріг.
06 Жовтня, 2021 р., 11:30
        Сьогоднішній день був насиченим та плідним,  адже в один день відбулося  засідання  чергової 13 сесії селищної ради та   засідання виконавчого комітету.
05 Жовтня, 2021 р., 16:27
Минуло 7 років з дня загибелі Сергія Сідлецького , але для матері це було неначе вчора. Вчора вона ще чекала дзвінка, вчора вона ще чекала на приїзд   у відпустку додому. 7 років минуло з того  дня, коли вона почула, що її сина немає. А сьогодні вона приходить на кладовище до свого єдиного сина. З року в рік біля могили загиблого Сергія Сідлецького  збираються  небайдужі люди, щоб вшанувати пам’ять, висловити слова втіхи і подяки матері.
05 Жовтня, 2021 р., 13:44
З моменту, коли в Україні у 2020 році стартувала програма Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво», вже реконструйовано та збудовано 215 шкіл та садочків.
04 Жовтня, 2021 р., 15:11
Бердичівська ДПІ нагадує, що у разі відсутності підстав для відмови у реєстрації особи як платника податку на додану вартість (ПДВ) контролюючий орган зобов’язаний протягом 3-х робочих днів після надходження реєстраційної заяви до контролюючого органу внести до реєстру платників ПДВ запис про реєстрацію такої особи як платника ПДВ (п. 183.9 ст. 183 Податкового кодексу України (далі – ПКУ)):
04 Жовтня, 2021 р., 15:11
Бердичівська ДПІ повідомляє, що у разі отримання суб’єктом господарювання (користувачем ПРРО) квитанції з помилкою «Адреса розміщення ГО не відповідає реєстраційним даним», якщо вказана платником у заяві адреса відповідає даним, зазначеним у повідомлені про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність, за формою № 20-ОПП, такий суб’єкт господарювання повинен повторно подати реєстраційну заяву за ф. № 1-ПРРО. При цьому для забезпечення повної відповідності адреси місцезнаходження господарської одиниці необхідно в приватній частині Електронного кабінету в розд. «Облікові дані платника»/«Відомості про об’єкти оподаткування» з графи «Місцезнаходження об’єкта оподаткування» скопіювати адресу та вставити її в реєстраційну заяву за ф. № 1-ПРРО.
04 Жовтня, 2021 р., 15:10
Бердичівська ДПІ інформує, що для об’єктів декларування, визначених п.п. «а» п. 4 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ декларант зобов’язаний документально підтвердити грошову вартість таких об’єктів для нарахування збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування шляхом додання до Декларації засвідчених належним чином копій документів, що підтверджують вартість об’єктів декларування (п.п. 7.1 п. 7 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ).
04 Жовтня, 2021 р., 15:09
Бердичівська ДПІ інформує, що згідно з п.п. «а» п. 4 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» ПКУ об’єктами одноразового (спеціального) добровільного декларування (далі – об’єкти декларування) можуть бути визначені підпунктами 14.1.280 і 14.1.281 п. 14.1 ст. 14 ПКУ активи фізичної особи, що належать декларанту на праві власності (в тому числі на праві спільної часткової або на праві спільної сумісної власності) і знаходяться (зареєстровані, перебувають в обігу, є на обліку тощо) на території України та/або за її межами станом на дату подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації (далі – Декларація), у тому числі валютні цінності (банківські метали, крім тих, що не розміщені на рахунках, національна валюта (гривня) та іноземна валюта, крім коштів у готівковій формі, та права грошової вимоги (у тому числі депозит (вклад), кошти, позичені третім особам за договором позики), оформлені у письмовій формі з юридичною особою або нотаріально посвідчені у разі виникнення права вимоги декларанта до іншої фізичної особи.
04 Жовтня, 2021 р., 15:09
Бердичівська ДПІ повідомляє, що  відповідно до п. 9 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) для цілей одноразового (спеціального) добровільного декларування декларант має розмістити кошти в національній та іноземній валютах у готівковій формі та/або банківських металах на поточних рахунках із спеціальним режимом використання в банках України (далі – спеціальні рахунки) до подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь