Бізнес

13 Лютого, 2023 р., 08:20
Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні спільно з Дніпропетровською та Чернігівською торгово-промисловими палатами за фінансової підтримки Європейського Союзу запускають вебінари для підтримки жіночого підприємництва під час війни в межах проєкту «Експертні консультації «Об’єднаний економічний фронт двох регіонів». До участі запрошуються жінки-представниці мікро-, малого та середнього бізнесу, органів місцевого самоврядування, що працюють із бізнесом, громадських організацій і бізнес-об’єднань. ________________ Онлайн-заходи триватимуть упродовж лютого-травня 2023 року та фокусуватимуться на таких темах: 16 лютого — Грантові можливості для жіночого бізнесу під час війни: де шукати і як отримати кошти для підтримки і розвитку власної справи 23 лютого — Як скласти заявку на грант, щоб його виграти 2 березня — Пошук та перевірка партнерів 9 березня —  Перші кроки експорту 16 березня — Переваги Конвенції Пан-Євро-Мед для українських експортерів. Режим вільної торгівлі з боку Європейського Союзу, Великобританії та інших країн як вікно можливостей на перспективу 23 березня — Платформа Enterprise Europe Network (EEN) як додаткова можливість пошуку партнерів 30 березня — B2B•2•Go: онлайн зустрічі з результатом 6 квітня — Управління конфліктами 13 квітня — Жорстка риторика для напрацювання навичок переконання 20 квітня — Конфліктологія та вирішення суперечок 27 квітня — Персональний брендинг для просування бізнесу 4 травня — Створення і розвиток репутації компанії через якісний сервіс Заходи організовано Дніпропетровською та Чернігівською торгово-промисловими палатами за підтримки ПРООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.
10 Лютого, 2023 р., 09:53
22 лютого Проєкт USAID «Економічна підтримка України» проведе онлайн-майстерню для представників бізнесу з пошуку грантів на розвиток бізнесу та заповненню грантових заявок на них.
07 Лютого, 2023 р., 08:47
Постановою Кабінету Міністрів України від 17 січня 2023 р. № 39 «Про внесення змін до порядків, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 р. № 738», внесено зміни до програм грантової підтримки (мікрогранти на власну справу, гранти на розвиток садів та теплиць), які передбачають:
07 Лютого, 2023 р., 08:34
БФ “Жіночі можливості в Україні” організовує курси розмовної та бізнес-англійської для жінок. Навчання проходить двічі на тиждень, по 1 годині в онлайн-форматі і є повністю безкоштовним.
07 Лютого, 2023 р., 08:31
Фонд «Це КРАФТ» запровадив «Постійний конкурс творців» для підтримки мікропідприємців-крафтовиків і ремісників.
06 Лютого, 2023 р., 17:00
Impact Business — це поглиблена акселераційна програма, створена міжнародною командою експертів, підприємців та інвесторів для активних бізнесів, зареєстрованих в Україні, які прагнуть зробити свій внесок у післявоєнне відновлення України та сформувати позитивний і довготривалий соціальний вплив. Для участі в програмі буде відібрано до 25 команд. 2 компанії можуть виграти грант до 20 тис. євро.
06 Лютого, 2023 р., 16:47
Програма підтримує “зелене” відновлення промисловості та релокації підприємств України. Консультації в рамках проекту надаватимуть фахівці Центру ресурсоефективного та чистого виробництва за однією або кількома обраними підприємцем темами.
06 Лютого, 2023 р., 16:29
Торгово-промислова палата України за підтримки проєкту “Розвиток МСП: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу”, який впроваджує Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні та фінансує Уряд Німеччини через Німецький банк розвитку (KfW), запускає консультаційну ініціативу «Відновлюйся та експортуй» для допомоги українським компаніям у просуванні української продукції та послуг за кордоном під час війни. Проєкт дозволить 200 компаніям, представникам мікро, малого та середнього бізнесу, отримати безкоштовно консультації з питань розвитку та відновлення експорту.
06 Лютого, 2023 р., 16:14
Програма обміну досвідом та налагодження партнерства з Німеччиною для менеджерів середньої та вищої ланки з організації виробничих процесів, із закупівель, з енергоаудиту, менеджерів-проєктувальників та інших. Мова програми: англійська.
06 Лютого, 2023 р., 16:03
Програма «Fit for Partnership with Germany» 2023 від GIZ (Економічна кооперація у сільському господарстві та харчовій промисловості)

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь