Новини

26 Серпня, 2021 р., 14:37
26 серпня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Гришковецької селищної ради, на якому заслухано звіти директорів Гришковецького ЗДО «Сонечко» Ніщенко О.П., Осиківського ЗДО «Дзвіночок» Мосійчук С.Ф.,  Скаківського ЗДО «Перлинка» Тетерук Б.В., Старосолотвинського ЗДО «Червона калина» Дідур Л.М., Хмелівського ЗДО «Сонечко» Ніколайчук В.С.. 
26 Серпня, 2021 р., 14:32
26 серпня 2021 року відбулося засідання комісії з захисту прав дитини Гришковецької селищної ради, на якому розглянуті питання щодо захисту прав та інтересів дітей. На засідання також  винесено питання про доцільність позбавлення батьківських прав мешканки с. Рея за неналежне виконання батьківських обов'язків відносно доньки.
25 Серпня, 2021 р., 13:53
Із нагоди відзначення Дня Державного Прапора та 30-річчя Незалежності України на Житомирщині відбувається низка тематичних заходів та знакових подій.
19 Серпня, 2021 р., 09:19
Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко в рамках робочого візиту до Олевської громади ознайомився з результатами реалізації проєктів програми Президента України «Велике будівництво» — Олевська гімназія та автомобільна дорога «Олевськ-Покровське.
19 Серпня, 2021 р., 09:18
Житомирський обласний онкологічний диспансер – це надважливий для жителів області лікувальний заклад, який надає спеціалізовану медичну допомогу хворим на злоякісні новоутворення.
18 Серпня, 2021 р., 09:56
Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України нагадує про дотримання чинного законодавства з метою недопущення фактів жорстокого поводження з безпритульними тваринами
18 Серпня, 2021 р., 09:01
Закликаємо споживачів підакцизної продукції долучитися до громадського контролю за дотриманням правил продажу пально – мастильних, алкогольних та тютюнових товарів.
17 Серпня, 2021 р., 16:20
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області інформує, що об'єкти одноразового добровільного декларування – це активи фізичної особи, що належать декларанту на праві власності і знаходяться на території України та/або за її межами станом на дату подання одноразової добровільної декларації, у тому числі, але не виключно:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь