Новини

22 Липня, 2021 р., 13:56
З метою надання технічної можливості зчитування інформації з паспортів громадян України з безконтактним електронним носієм (ID-карткою), яка наноситься на поверхню документа та отримання доступу до доаткової (змінної) інформації, яка зберігається всередині електронного носія, Гришковецька селищна рада придбала для роботи у напрямку реєстрації місця проживання відділу ЦНАП та ВРМ пристрої для зчитування безконтактних ID-карток.
21 Липня, 2021 р., 12:00
З метою продовження реалізації загальнонаціональної інформаційної кампанії з вакцинації від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, Міністерством культури та інформаційної політики України спільно з Міністерством охорони здоров’я України за підтримки міжнародних партнерів розроблено тематичні матеріали з метою інформування людей літнього віку та інших пріоритетних категорій населення щодо вакцинації проти  COVID-19. Зокрема, створено:
21 Липня, 2021 р., 11:59
У рамках реалізації в Житомирській області програми Президента «Велике будівництво» у Коростишівській центральній районній лікарні ім. Д.І. Потєхіна реконструйовано відділення екстреної медичної допомоги, урочисте відкриття якого відбулося 07 червня за участі першої заступниці голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко та народних депутатів України.
20 Липня, 2021 р., 14:45
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області повідомляє, що інформація про фіскальний чек створений програмним реєстратором розрахункових операцій (далі – ПРРО) міститься на вебпорталі ДПС в Реєстрі «Пошук фіскального чеку».
20 Липня, 2021 р., 14:43
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області нагадує нотаріусам про необхідність надання  податковим органам щоквартальної звітності.
20 Липня, 2021 р., 14:42
Станом на 1 липня поточного року клієнти ТОВ «Житомиргаз Збут» заборгували за спожите блакитне паливо понад 209 млн грн.
19 Липня, 2021 р., 16:24
У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Житомирській області триває розбудова транспортної інфраструктури, будівництво та ремонт доріг.
19 Липня, 2021 р., 16:02
Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка наразі доступна в мережі Інтернет за посиланням: osvita.diia.gov.ua
19 Липня, 2021 р., 11:37
Вам виписано штраф у розмірі 1,8 млн грн за недопущення до проведення заходу державного екологічного контролю – такі реалії держекоконтролю незабаром можуть вас очікувати. 15 липня на позачерговому засіданні ВР прийнято за основу проект Закону 3091 «Про державний екологічний контроль»
16 Липня, 2021 р., 13:00
Весело і корисно пройшов ще один день канікул в допитливих та невгамовних відвідувачів Гришковецької бібліотеки для дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь