Новини

11 Червня, 2021 р., 11:16
Правилами поведінки на воді забороняється Купатися в місцях, які невизначені місцевими органами виконавчої влади та необладнані                     для купання людей. Залазити на попереджувальні знаки, буї, бакени. Стрибати у воду з човнів, катерів, споруджень, не призначених для цього. Пірнати з містків, дамб, причалів, дерев, високих берегів. Використовувати для плавання такі небезпечні засоби, як дошки, колоди, камери від автомобільних шин, надувні матраци та інше знаряддя, не передбачене для плавання. Плавати на плавзасобах на пляжах та інших місцях, які відведені для купання. Вживати спиртні напої підчас купання. Підпливати близько до плавзасобів, які йдуть неподалік від місць купання. Допускати у воді грубі ігри, які пов’язані з обмеженням руху рук і ніг. Заходити глибше, ніж до поясу дітям, які не вміють плавати. Купання дітей без супроводу дорослих. Правила поведінки для дітей Купання дозволяється в спеціально обладнаних місцях, визначених місцевими органами виконавчої влади, під наглядом дорослих (педагогів, керівників або батьків). До купання допускаються групи дітей до 10 чоловік під наглядом одного, що має добре плавати і має прийоми рятування на воді. Біля місця купання має бути обладнаний медичний пункт, а в разі його відсутності купання має здійснюватись під наглядом медпрацівника. Місця купання обладнують рятувальними постами з рятувальними засобами. Крім того, в місцях купання дітей ретельно перевіряється дно аварійно-рятувальними службами, про що складається акт перевірки, вимірюється температура води й повітря. Діти допускаються до купання після огляду лікарем. До і після купання проводиться перевірка наявності дітей, шляхом шикування їх уряд у відповідності до своїх куп одягу. Відповідальний за купання повинен: нагадати дітям правила поведінки на воді до початку купання, ввійти у воду першим (до дозволеної межі), а вийти останнім. При особистому купанні дітей дорослі зобов’язані постійно спостерігати за дітьми, що купаються.  
11 Червня, 2021 р., 11:15
Рятувальники Житомирщини нагадують населенню основні правила безпеки під час грози, адже це явище є типовим для теплої пори року.
11 Червня, 2021 р., 11:13
Асоціація міст України виступила проти низки законопроєктів про забудову
10 Червня, 2021 р., 17:08
З жителями сіл Новий Солотвин та Никонівка  відбулися збори, на яких обговорили важиливі проблемні питання та шляхи їх вирішення!
09 Червня, 2021 р., 14:19
Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету Гришковецької селищної ради. На засіданні  заслухано звіти директорів  Никонівського, Рейського,  Скаківського, Дмитрівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів про роботу закладів за  2020-2021 навчальний рік. Також розглянуті питання про створення комісії  та затвердження Положення про комісію з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам; затвердження схеми розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності на земельній ділянці комунальної власності житлової та громадської забудови. Також розглянуто план роботи виконавчого комітету на ІІ півріччя 2021 року та ряд важливих для громади питань по яким прийняті рішення.
09 Червня, 2021 р., 14:00
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області інформує, що нотаріус за місцем розташування державної нотаріальної контори або робочого місця приватного нотаріуса та/або в сільських населених пунктах – уповноважена на це посадова особа відповідного органу місцевого самоврядування за місцем відкриття спадщини щокварталу мають подавати до органів ДПС інформацію про видачу свідоцтв про право на спадщину та посвідчення договорів дарування.
09 Червня, 2021 р., 13:59
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області інформує, що платник податків зобов’язаний повідомляти про всі об’єкти оподаткування і об’єкти, пов’язані з оподаткуванням, контролюючий орган за основним місцем обліку шляхом подання Повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність за ф. № 20-ОПП.
09 Червня, 2021 р., 13:58
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області інформує, що Податковим кодексом України від 02.12.2010 № 2755-VI (із змінами) визначено, що з 1 січня 2021 при проведенні розрахункових операцій за надані платні послуги у сфері охорони здоров'я застосування реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – ПРРО) є обов’язковим.
09 Червня, 2021 р., 13:57
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області інформує, що доходом платника єдиного податку для фізичної особи – підприємця (далі – ФОП) є дохід, отриманий протягом податкового (звітного) періоду в грошовій формі (готівковій та/або безготівковій); матеріальній або нематеріальній формі, визначеній п. 292.3 ст. 292 Податкового кодексу (далі – ПКУ).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь