Пошук

Новини

09 Червня, 2021 р., 14:00
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області інформує, що нотаріус за місцем розташування державної нотаріальної контори або робочого місця приватного нотаріуса та/або в сільських населених пунктах – уповноважена на це посадова особа відповідного органу місцевого самоврядування за місцем відкриття спадщини щокварталу мають подавати до органів ДПС інформацію про видачу свідоцтв про право на спадщину та посвідчення договорів дарування.
09 Червня, 2021 р., 13:59
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області інформує, що платник податків зобов’язаний повідомляти про всі об’єкти оподаткування і об’єкти, пов’язані з оподаткуванням, контролюючий орган за основним місцем обліку шляхом подання Повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність за ф. № 20-ОПП.
09 Червня, 2021 р., 13:58
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області інформує, що Податковим кодексом України від 02.12.2010 № 2755-VI (із змінами) визначено, що з 1 січня 2021 при проведенні розрахункових операцій за надані платні послуги у сфері охорони здоров'я застосування реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) та/або програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі – ПРРО) є обов’язковим.
09 Червня, 2021 р., 13:57
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області інформує, що доходом платника єдиного податку для фізичної особи – підприємця (далі – ФОП) є дохід, отриманий протягом податкового (звітного) періоду в грошовій формі (готівковій та/або безготівковій); матеріальній або нематеріальній формі, визначеній п. 292.3 ст. 292 Податкового кодексу (далі – ПКУ).
09 Червня, 2021 р., 13:56
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області нагадує, що відповідно до норм Закону України від 04 грудня 2021 №1072 “Про внесення змін до Податкового Кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних проти епідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, з 1 червня 2021 року для платників єдиного податку 1 групи відновлюється обов’язок сплати єдиного податку та єдиного соціального внеску.
09 Червня, 2021 р., 13:55
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області повідомляє, що абзацом восьмим п. 5 розд. ІІІ Інструкції про порядок нарахування і сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, затвердженої наказом Міністерства фінансів України від 20.04.2015 № 449 визначено, що нарахування роботодавцями – підприємствами, установами і організаціями, фізичними особами – підприємцями, у тому числі тими, які обрали спрощену систему оподаткування, в яких працюють особи з інвалідністю, єдиний внесок нараховується у розмірі 8,41 відс. з дати встановлення групи інвалідності, але не раніше отримання завіреної копії довідки до акта огляду в медико-соціальній експертній комісії та закінчується датою припинення інвалідності.
09 Червня, 2021 р., 13:54
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області інформує, що при визначенні сукупного чистого доходу приватного нотаріуса враховуються витрати наведені в Узагальнюючій податковій консультації щодо деяких питань оподаткування фізичних осіб, які провадять незалежну професійну діяльність (приватних нотаріусів, адвокатів), затвердженій наказом ДПС України від 24.12.2012 № 1185 та в Узагальнюючій податковій консультації щодо витрат приватного нотаріуса, затвердженій наказом Міндоходів України від 30.12.2013 № 884.
09 Червня, 2021 р., 13:54
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області інформує, що платнику, сума податкового боргу якого перевищила 3060 гривень, податковий орган вручає податкову вимогу та застосовує заходи стягнення податкового боргу.
09 Червня, 2021 р., 13:53
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області нагадує, що для обрання або переходу на спрощену систему оподаткування суб’єкт господарювання подає до контролюючого органу за місцем податкової адреси заяву.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь