Новини

23 Червня, 2021 р., 14:31
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області звертає увагу, що за наявності підстав для відмови в реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій (далі - ПРРО) фіскальний сервер формує повідомлення про відмову в реєстрації ПРРО із зазначенням підстав для такої відмови. Так, відмова у реєстрації ПРРО формується, якщо: -    автоматизованою перевіркою виявлено недотримання загальних вимог щодо електронного документообігу (обов’язковість та/або послідовність підписання електронного документа, невідповідність електронного документа затвердженому формату (стандарту), незаповнення обов’язкових реквізитів, недійсність електронних підписів та/або печаток підписантів Заяви про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за ф. № 1-ПРРО (ідентифікатор форми J/F 1316602) (додаток 1 до Порядку № 317) (далі – Заява), непідтвердження права підписанта на подання Заяви тощо); -   ПРРО із зазначеним у Заяві найменуванням вже зареєстрований; -   щодо господарської одиниці, вказаної у Заяві, СГ не повідомив про такий об’єкт оподаткування контролюючий орган або згідно з таким повідомленням відповідний об’єкт є закритим чи не експлуатується суб’єктом господарювання; -  суб’єкта господарювання не включено до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань; - виявлено розбіжності даних, вказаних у Заяві, з даними щодо обліку та реєстрації суб’єкта господарювання в контролюючих органах як платника податків.
23 Червня, 2021 р., 14:31
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області нагадує, що подати декларацію з метою отримання податкової знижки мають право громадяни, які, зокрема, понесли витрати на користь вітчизняних закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти для компенсації вартості здобуття відповідної освіти такого платника податку та/або члена його сім'ї першого ступеня споріднення.
23 Червня, 2021 р., 14:06
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області нагадує, що у 2021 році фізичні особи - підприємці – платники єдиного податку ІІ – ІV груп не застосовують РРО/ПРРО, якщо обсяг їхнього доходу протягом календарного року не перевищує 220 розмірів мінімальної зарплати, установленої законом на 1 січня податкового (звітного) року (пункт 61 підрозд. 10 розділу XX Податкового кодексу України, зі змінами, внесеними Законом № 1017).
23 Червня, 2021 р., 10:32
З 1 травня 2021 року надання житлових субсидій в Україні відбувається по-новому. Продовжуємо надавати відповіді на найбільш поширенні запитання громадян.
23 Червня, 2021 р., 10:29
З метою комплексного розвитку національно-патріотичного виховання та надання підтримки громадським об'єднанням у 2021 році на виконання заходів щодо національно-патріотичного виховання Міністерство молоді та спорту України оголошено конкурс з визначення проектів національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2021 році.
23 Червня, 2021 р., 09:08
23 Червня, 2021 р., 08:48
Бердичівський РЕМ повідомляє, що у зв’язку з ремонтом електрообладнання  буде припинено електропостачання по наступним об’єктам :
18 Червня, 2021 р., 13:24
З нагоди  професійного свята - Дня дільничного офіцера поліції України голова Гришковецької  селищної ради Ірена Лісова відзначила подяками  Кравця Сергія Миколайовича та Душинського Кирила Валентиновича за сумлінне виконання професійних обов’язків, високий професіоналізм,  ініціативу та наполегливість,вагомий внесок у забезпечення законності, правопорядку, захисту конституційних прав і свобод громадян на території Гришковецької громади. Від імені громади побажала  міцного здоров’я, стійкості духу, мужності, розуміння та підтримки від рідних і близьких, родинного затишку,  життєвих гараздів, добра та мирного неба, успіхів у службі та  вирішенні завдань з забезпечення законності та правопорядку!
18 Червня, 2021 р., 10:04
Вітаємо  святом Пресвятої Трійці! Нехай це світле свято надихає  на добрі справи, наповнює серця любов’ю до ближніх, дарує кожному сімейний затишок і добробут, любов та спокій  на серці, несе  мир і щастя в житті, добрі сподівання та світлі  почуття у кожному дні і впевненість у майбутньому. 
16 Червня, 2021 р., 10:21
10 червня 2021 року набирає чинності Закон України від                                          5 лютого 2021 року № 1217-IX “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь