Новини

04 Червня, 2021 р., 09:01
У контексті  виконання Плану  заходів із реалізації домовленостей, досягнутих за результатами офіційного візиту Президента України В. Зеленського до Держави Катар (04-05 квітня 2021 року) вітчизняні експортери сільськогосподарської та харчової продукції, які зацікавлені у розвитку двосторонньої співпраці для забезпечення продовольчої безпеки Держави Катар, можуть звертатися до департаменту взаємодії з експортерами та просування експорту Мінекономіки  для узгодження пропозицій, які будуть передані катарській стороні.
03 Червня, 2021 р., 13:47
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області повідомляє, що у випадку втрати або зіпсування документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (далі -Державний реєстр) малолітньої особи (до 14 років), один з батьків (усиновитель, опікун, піклувальник) подає до контролюючого органу заяву про внесення змін до Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків за формою № 5ДР,  пред’явивши документ, що посвідчує його особу, та свідоцтво про народження дитини.
03 Червня, 2021 р., 13:47
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області нагадує, що платниками єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі - ЄВ) є фізичні особи - підприємці, в тому числі ті, які обрали спрощену систему оподаткування.
03 Червня, 2021 р., 13:46
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області інформує, що повідомлення про прийняття працівника на роботу подається власником підприємства, установи, організації або уповноваженим ним органом (особою) чи фізичною особою (крім повідомлення про прийняття на роботу члена виконавчого органу господарського товариства, керівника підприємства, установи, організації) до територіальних органів Державної податкової служби (далі – ДПС) за місцем обліку їх як платника єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за формою згідно з додатком до Порядку повідомлення Державній податковій службі та її територіальним органам про прийняття працівника на роботу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня   2015 року № 413 із змінами та доповненнями (далі – Порядок № 413) до початку роботи працівника за укладеним трудовим договором одним із таких способів:
03 Червня, 2021 р., 13:46
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області інформує, що страхуванню у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності підлягають, зокрема, фізичні особи – підприємці (ФОП), особи, які провадять незалежну професійну діяльність, члени фермерського господарства, якщо вони не належать до осіб, які підлягають страхуванню у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності на інших підставах. Норми визначені ст. 18 Закону України від 23 вересня 1999 року № 1105-XIV «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» із змінами та доповненнями (далі – Закон № 1105).
03 Червня, 2021 р., 13:45
Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області нагадує, що cуб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для подальшого її переказу зобов’язані:
03 Червня, 2021 р., 13:44
Бердичівська ДПІ нагадує, що нарахування податку на нерухоме майно фізичним особам податкові органи здійснюють за місцем податкової адреси (місцем реєстрації) власника такої нерухомості.
03 Червня, 2021 р., 13:44
Бердичівська ДПІ   нагадує, що нарахування земельного податку фізичним особам здійснюють податкові органи за місцем знаходження земельної ділянки.
02 Червня, 2021 р., 08:10
Дорогі друзі!  Запрошуємо Ваших талановитих дітей до участі у Всеукраїнській премїі талановитих дітей "Oscar Ukraine 2021" 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь